Kiwi vakuum kopp

Et komplett vakuumleveringssystem som hjelper til med fødselslevering

Kiwi vakuum kopp er en engangs sugekopp til bruk ved fødsler. Den er liten, enkel og har en lav profil som gjør det lett å plassere den riktig på fosterets hode.

Kiwi vakuum kopp finnes i forskjellige typer både til vaginal fødsel og til keisersnitt. 

VAGINAL FØDSEL
OmniCup - Kiwi kopp med trekkraftindikator
Art.nr. VAC-6000MT
5 stk/eske

Omni-MT har de samme flotte funksjonene som OmniCup med tillegg av Traction Force Indicator. Traction Force Indicator er designet for å måle kraften som utøves under trekkraften. Dette tillater operatøren å korrelere taktil følelse av trekkraft med en visuell skala, som bidrar til å redusere "pop-offs" og spesielt verdifull for treningsformål

Bruksanvining
KEISERSNITT
Omni-C Cup
Art.nr. VAC-6000C
5 stk/eske
 
Kiwi Omni-C Cup er spesielt utviklet for keisersnitt og det begrensede buk-rommet til det nedre livmorssegmentet. Den har en ekstrem lav profil for enkel innsetting og økt manøvrerbarhet, og fingerspor for å få et bedre grep på koppen. Klinisk bruk av Omni-C har vist en reduksjon i sannsynligheten for traumatisk eller tilsiktet forlengelse av livmorinnsnittet, en reduksjon av mors blodtap og en reduksjon i potensialet for livmorhalskreft.

Produkt informasjon

VIDEO 5 STEGS TEKNIKK

VIDEO VAKUUM ASISSTERT FØDSEL

Kontakt oss

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 64959377

Firma info

Jan Bye AS - Medisinsk teknikk

Org. nr. 846 956 662

Slettaveien 23, 1553 Son, Norge

Medlem av Grønt Punkt Norge